Fly & Camper


Wij hebben voor u in de Algarve van Portugal prachtige campers staan. Campers die van al de luxe zijn voorzien om zorgeloos en ontspannen Portugal te gaan ontdekken. Te genieten van de cultuur, het vriendelijke volk en het heerlijke eten. En niet te vergeten het hele jaar door de stralende zon.U vliegt naar Faro en wij halen u van het vliegveld op om onder het genot van een drankje samen met u de bagage op te bergen in de camper. Wij geven u de nodige instructies en uitleg, we gaan en stukje proefrijden zodat u met een gerust gevoel uw vakantie in kunt gaan.
Uiteraard zorgen wij voor de nodige literatuur om de mooiste plaatsen en campings niet te missen. Boek snel uw vlucht op bv: www.transavia.com, www.ryanair.com, www.clickair.com of www.virgin.com

om voor een scherpe prijs te vliegen.
Beleef Zuid Europa!


Nieuws

Romantiek

(6-10-2016)

Miradouro de São Pedro de Alcântara
Plaats: Bairro Alto
Foto: Bairro Alto
Foto: Bairro Alto

Portugal is een romantisch land. Er hangt hier iets in de lucht dat u verleidt en verliefd maakt.

Op het platteland en aan de kust openden we onze paleizen, landgoederen en landhuizen waar iedere bezoeker hartelijk wordt ontvangen.

Ook het licht en de kleuren in Portugal wekken romantische gevoelens op. Het licht en de kleur van de zee, maar ook het schaduwspel in een bos in Sintra, de diffuse kleuren van de lichtval tussen de bladeren door die dichters, schilders en geliefden inspireren. Kom en voel die romantiek in de straatjes van Alfama, in Lissabon, op een eindeloze vlakte in de Alentejo of op het eiland Madeira, de ideale bestemming voor een huwelijksreis. 


Verder lezen

Zomerfestivals

36_25summerfestival.jpg(24-6-2016)Muziek, zon en zee, elke avond feesten en 850 km strand: op de zomerfestivals in Portugal vind je de ideale combinatie.

Portugal heeft goede concerten, mooie stranden, vriendelijke mensen en avonden die voortduren tot zonsopgang. Van optredens met klinkende namen tot grote internationale evenementen, Portugal is dol op zijn festivals.

De festivals zijn een goede gelegenheid om naast de muziek ook steden en dorpen te bezoeken in een ontspannen en ludieke sfeer.

Lissabon en Porto staan al jaren bekend als de ideale bestemming voor een citytrip. Het zijn steden met een druk uitgaansleven,waar de feeststemming kan worden verdergezet. In Lissabon vinden de festivalsNOS Alive en Super Bock, Super Rock plaats. Het NOS Primavera Sound en het MEO Marés Vivas gaat door in Porto.

Agitáguenda

32_21agit_gueda2_660x371.jpg(13-5-2016)

Evenementen onder de aandacht

Ieder jaar brengt het Agitágueda Festival veel kleur en vertier naar deze stad in Midden-Portugal.


Verder lezen

25 mei - 7 juni: Volvo Ocean Race Lissabon

24_35volvorace.jpg(29-5-2015)
Een van 's werelds top drie nautische evenementen komt naar Lissabon.
Gedurende een14 dagen tussenstop in Lissabon zal een prachtig programma van  gratis activiteiten gepresenteerd worden. 

Verder lezen